Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egymásnak eresztették a két legkeményebb német kombit

Végre kiderül, hogy mire megy a brutális külsejű Audi RS6 ha egy Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake ellen kell bizonyítania.

Tovább


Retteghetnek az autógyárak: a fiatalokat már nem hozza lázba a vezetés

Érdekes cikk jelent meg a Forbes-on, amely azt taglalja - egy felmérésre hivatkozva -, hogy az amerikaiak egyre kevesebbet autóznak. A folyamatosan dráguló benzin és a 2008-as gazdasági válság fényében ez nem meglepő, az viszont kifejezetten ijesztő trend, hogy a mai tinédzserek többségét hidegen hagyják az autók. A poszt folytatódik.

Tovább


Nem a motorozás öl, hanem az emberi hülyeség

Kamaszkorom óta motorozom, estem már párat az elmúlt közel húsz év alatt, de most fordult elő először, hogy nem kozmikus magányban csúsztam el a saját marhaságom, vagy olaj/sóder/sárfolt miatt, hanem kaptam hozzá segítséget, nem is keveset. Egy kisbusz sofőrje annyira megörült, amikor végre megtalálta a neki oly kedves autópálya-felhajtót, hogy nagy lendülettel elindult felé. Ez idáig rendbe is lenne, de ehhez a produkcióhoz balra át kellett vágnia a szembejövő sávon, arról viszont megfeledkezett, hogy jöhetnek az ellenkező irányból. Jöttem.

Íme a helyszín az én szemszögemből, szemből kanyarodott balra a kisbusz. Ha jobbra kerülöm ki a táblákat kapom el, ha balra, akkor a mögötte jövő autót trafálom telibe, kész szerencse, hogy akkor ezen nem volt időm gondolkodni. Egyébként ez egy ritka gonosz kereszteződés a 71-es főút és az M7-es találkozásánál, pont az ilyenek miatt találták fel a körforgalmat

Tovább


Biztos átverés ez a pofátlan kilométeróra-tekerés

Házi autóvásárlási tanácsadónk alaposan felhúzta magát, amikor a hirdetéseket böngészve ráakadt egy korábban általa is megnézett ezüstszínű Skodára, amely néhány nap alatt valahogy megszabadult úgy 130 ezer kilométertől. Tanulságos történet következik.


Forrás: hasznaltauto.hu

Tovább


Vermutos versenyautók Goodwoodban

A Ford Focus WRC és a Porsche 935
(Kattintson a képre a galériához!)

A Martini is jubilál, a 150 éves olasz vermut- és pezsgőmárka elhozott Goodwoodba 14 olyan gépet, amelyet a legendás kék-piros csíkok díszítettek. Egymás mellett jól megfért Colin McRae Ford Focus WRC-je a késői 70-es évek Le Mans-i csúcsgépével, a Porsche 935-össel, vagy a legújabb martinis versenyautóval, a Sébastien Loeb által Barcelonában és Monacóban használt Porsche 911 GT3 Cuppal.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.