Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öngyilkossággal reklámozott a Hyundai

Egy vírusfilm miatt volt kénytelen magyarázkodni és elnézést kérni a Hyundai. A koreaiak brit ügynöksége készített egy szpotot, amelyben egy középkorú férfi próbál véget vetni életének a kipufogócsővel - de nem sikerül neki, mert az üzemanyagcellás ix35 káros anyagot nem, csak vízgőzt bocsát ki. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Hyundai hivatalosan nem hagyta jóvá a filmet, sőt nem is látta, mielőtt felkerült volna a netre, vagyis a gaz ügynökség felelős a botrányért. Jogos felháborodás vagy erősen túllihegett sztori? Azért ezt nem olyan nehéz eldönteni, íme:

Tovább


A Turbórágó él és virul!

Egy techbázisos kolléga itt a szerkben tudja, hogy egy tőrőlmetszett autóbuzit viszonylag apró dolgokkal is boldoggá lehet tenni, és szerencsére ez be is ugrott neki, amikor a reggeli közértjárata során kincset látott a pénztárnál.

Tovább


Golf ekkora örömöt még nem okozott egy angolnak

Azt sejteni lehetett, hogy nem lett rossz az új GTI, de a brit Auto Express újságírójának hatalmas lelkesedése kicsit meglepő, mert ha az angolok elkezdenek dicsérni egy Volkswagent, azért valahogy mindig előkerül, hogy „egy hasonló Ford is tudja ugyanezt, sőt”! Itt most ilyenről szó sincs, a közúti és versenypályán lezavart teszt végén konkrétan elhangzik, hogy ez a legjobb „mindenes” hot hatch. Ilyenkor sajnálom csak igazán, hogy a válsággal fejbekólintott hazai autópiacon egy GTI realitása nagyjából egy Ferrari 458 szintjén van, ami sajnos azt is jelenti, hogy nagy valószínűséggel nálunk pont annyi tesztpéldány lesz belőle az újságírók elé vetve. Nulla.

 

Frissítés: Miután kiment a poszt, bukkantam rá az Autocar ugyanezen a GTI-s menetpróbán készült videójára, ami hasonló ömlengésbe fulladt. Valamit nagyon eltalálhattak ott Wolfsburban.

Tovább


Így is lehet csajos naptárat csinálni

A BMW azon túl, hogy összeszedte a szervizek falán logó naptárak két kötelező kellékét, a bombanőt és a dögös autót, megtette azt az őrült nagy szívességet, hogy az egészet retro stílussal nyakon öntötte. Az alábbi 15 képet még két éve készítették egy Los Angeles melletti stúdióban, de csak most hozták őket nyilvánosságra. Csodás ötlet volt, hogy korunk egyik legfejlettebb autóját a Gran Coupét ilyen környezetbe helyezzék, az meg külön kedves gesztus, hogy nem  főszereplőként, hanem csupán díszletként van jelen.

Tovább


Hajónak ütközött, majd elsüllyedt egy Porsche

"Nagy motorbőgést, majd egy hatalmas csattanást hallottunk és láttuk, hogy egy fekete autó esett vízbe" - írja a Telegraph az egyik szemtanú beszámolója alapján, aki nem mellesleg segített kimenekülni az elsüllyedt Porsche 911 sofőrjének.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.