Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hatodszor is őrült zúzás Ken Blocktól

Tény, hogy Ken Block Gymkhana szériája kezd egy kicsit kifulladni, de a hatodik részre azért odatették magukat a srácok. Egy óriás játszótéren füstöli el 650 lóerős Fiestája gumijait Block, amolyan Need for Speed-stílusban.

Tovább


Ladával alázza meg a Porschét

Jó, a görög Sergio Lada kombija nem átlagos darab, egy kétliteres, körülbelül 400 lóerős Nissan-turbómotor süvít benne, és az sem világos, hogy a Porsche sofőrje beleadott-e mindent a harcba. De attól még tény, hogy a Lada lenyomta a Porschét - hát mivé lesz így a világ?

Tovább


Távirányítós traktorral szántja fel a kiskertet

Aki nagyon ráér, távirányítós Unimogot fabrikál magának. Mennyivel viccesebb és lazább így felszántani a kiskertet, mint gereblyével két perc alatt megcsinálni!

Tovább


Ejtőernyővel ugrott a mozgó kabrióba

Az ápolóként dolgozó, hobbiejtőernyős Katie Hansen szokatlan módon pattant be a Mustang utasterébe. Nem tudjuk, hányadik próbálkozásra sikerült a norvégiai ugrás, az akcióból készült videó mindenesetre elég látványos.

Tovább


Átlát a kamionokon és buszokon az autó

Érdekes technológiával kísérletezik a portói egyetem kutatócsoportja. A "See Through System" akkor segít, amikor kamiont vagy buszt szeretnénk megelőzni, a jármű "átvilágításával" megmutatja, hogy szabad-e az út. A technológia ígéretes ugyan, de jelenlegi formájában még van csiszolnivaló rajta: az autóban egy nagy, átlátszó LCD-képernyő kell a szélvédő elé, az adatátvitel pedig egyelőre 200 milliszekundumos késéssel történik. Ez akár tízméteres különbséget is jelenthet az autó valós és a képernyőn megjelenített helyzete között. De egyszer azért lehet belőle valami.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.