Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az autóban ejtették csapdába a tolvajt

A szomszédoknak gyanús lett, hogy egy fura figura matat az utcán parkoló Smart Roadster körül. Amikor bejutott az autóba, szépen körülvették, és nem engedték ki addig, amíg a rendőrök megérkeztek. A tolvaj ismert figura a brit rendőrség előtt, drogozás, betörés és lopás miatt is indult már ellene eljárás.

Tovább


Autó színváltós fényezéssel

Semmi értelme, de nagyon menő: a Nissan Skyline R33 fényezése hő hatására színt vált. Mintha nekem lett volna olyan kisautóm, amely birtokában volt ennek a képességnek, és valójában már az utcai autók számára is jó pár éve elérhető a technológia. Eddig biztos senki nem csinált ilyen látványos videót róla, azért nem terjedt el.

Tovább


A gumifalon pattogott a versenyautó

Elképesztő baleset történt az American Le Mans Series virginiai futamán. Eduardo Cisneros és Marco Holzer csatázott egymással, amikor a két Porsche 911-es összeért. Holzer autója a gumifalnak csapódott, Cisnerosé viszont a levegőbe emelkedett, majd a gumifalon való több pattanás után állt meg, nem sokkal az operatőr előtt. A balesetben nem sérült meg senki.

Tovább


Boldog szülinapot dalol hét Porsche 911-generáció

Ötvenedik évfordulóját ünnepli az idén a 911-es, a jubileum tiszteletére ezúttal egy ötletes videót készített a Porsche. Hét 911-generáció gázpedálját taposva játszották el a mindenki által ismert szülinapos nóta dallamát, ami akkor is zseniális, ha esetleg van benne egy kis trükk.

Tovább


Szédületes Lambo-parádé a hajtűkanyarban

A Lambókat mindenki szereti, nem igaz? A videó nem rövid, 14 perces, de szinte a gyártó teljes történelme felvonul benne. Eső ide vagy oda, élőben óriási lehetett, és meg sem kellett mozdulni a parádéért.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.