Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Horrorreklám a téli gumikért

Annyi az állítás, hogy a havas utak néha bizony ijesztőek. Ami tök igaz. A nagy kérdés pedig, hogy felkerültek már a téli gumik az autódra? (A videó megtekintése teljes hangerőre tekert fejhallgatóval semmiképp sem ajánlott!)

Tovább


Légzsák mobiloknak

Ugye, milyen bosszantó, amikor leesik a telefon, és jól összetörik? A Honda készített egy tokot, amivel ez többé nem probléma. Még szerencse, hogy csak poén.

Tovább


12 autóval bánt el a világ legerősebb embere

A litván Zydrunas Savickas egyszerre tizenkét Note-ot húzott el egy Guinness-rekordkísérletben. A legerősebb emberek ötszörös világbajnoka öt méterre húzta el az 59 kiló híján 13 tonnás össztömeget, ehhez mindössze 32,9 másodpercre volt szüksége.

Tovább


Nyálcsorgatós Ferrari-drift

A slow motion az emberiség nagy barátja. Sok értelme nincs, ezt a Ferrari Enzóval lenyomott driftet mégis hosszú percekig tudnánk bámulni.

Tovább


Nekikoccant a falnak, leomlott az egész

Az Opel Ascona pilótája kis sebességgel csapódott a falnak a belga ralin, de ez is elég volt ahhoz, hogy az egész leomoljon. Nem volt benne túl sok anyag, csoda, hogy egy nagyobb szélvihar nem vitte el korábban.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.