Családi batárokkal a versenypályán

Nincs is annál viccesebb, mint teljesen másra tervezett egyterűekkel lenyomni egy háromkörös versenyt pályán. Hát persze, hogy ezt is japánok csinálták - mondjuk nem most, hanem jó pár évvel ezelőtt, de ez végül is mindegy, egy kis hétfő reggeli bambulásnak tökéletesen megteszi most is.

Tovább


Öngyilkossággal reklámozott a Hyundai

Egy vírusfilm miatt volt kénytelen magyarázkodni és elnézést kérni a Hyundai. A koreaiak brit ügynöksége készített egy szpotot, amelyben egy középkorú férfi próbál véget vetni életének a kipufogócsővel - de nem sikerül neki, mert az üzemanyagcellás ix35 káros anyagot nem, csak vízgőzt bocsát ki. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Hyundai hivatalosan nem hagyta jóvá a filmet, sőt nem is látta, mielőtt felkerült volna a netre, vagyis a gaz ügynökség felelős a botrányért. Jogos felháborodás vagy erősen túllihegett sztori? Azért ezt nem olyan nehéz eldönteni, íme:

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.