Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mekkorát lehet ugratni egy Lamborghinivel?

Napi hülye teszt, az Autocar jóvoltából. Vajon az Aventador kupé vagy kabrió ugrik nagyobbat?

Tovább


Az autó tetején szaltózik a benzinkutas

A sok benzingőz ártalmas az egészségre. Vagy nagyon felpörgeti az embert. A benzinkutas figura rögtön beindul, ahogy meghallja a kamerás autóból szóló Prodigyt, a nagy táncikálásban még egy szaltóra is futja neki az éppen tankolt Lada tetején. Jó arc!

Tovább


Mázlink van, hogy a körforgalmakban hiszünk

Európának van ez a heppje, hogy teleszórja körforgalmakkal az utakat. De vajon jól járunk ezzel, vagy jobbak lennének a hagyományos stoptáblás (de erősen balesetveszélyes) kereszteződések? Azon most lépjünk túl elegánsan, hogy a kétféle megoldás 15 peres autóáteresztő képességének vizsgálatára tökéletesen alkalmasak a számítógépes szimulációk, mert mégis csak látványosabb az Állítólag… (MythBusters) stábjának valós kísérlete. Érdemes végignézni a videót, meglepő számok a végén!

Tovább


Megbírságolták a gyerekek Barbie-autóját

A gyerekek a ház előtt, az utcán felejtették rózsaszín Barbie-Jeepjüket a Utah állambeli Forkban. Hajnali egy óra körül a környéket ellenőrző járőr a garázsbeállóra tette át az elektromos kisautót, ami önmagában kedves gesztus lett volna, csakhogy egy büntetőcédulát is a szélvédőre tűzött. A rendőr "a közút blokkolása" miatt bírságolt, valószínűleg csak poénból, de ez nem jött át mindenkinek. Egyes vélemények szerint a járőr így próbálta felhívni a gyerekek figyelmét arra, hogy a játékoknak hol a helyük, és ha kint hagyják az utcán, bárki elviheti őket.

Tovább


Walter bácsi vezet, a műsorvezető némán üvölt

Hozta a szokásos remek formáját a ralilegenda Walter Röhrl, és örökké emlékezetes autókázásban részesítette a német tévésztár Barbara Schönebergert. Szegényből kiszakad néhány néma ordítás (az elején megígéri, hogy nem visít) és vészesen meredeznek a szemei, pedig nem is raliautóban, hanem csak egy utcai Audi S3-asban ültek.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.