Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Jaguar felzabálja a Mercedes csirkéjét

Volt a Mercedesnek az a reklámja, amelyben csirkéket táncoltatva mutatták be az S osztály felfüggesztésének nagyszerűségét. Ez volt az, ha valaki lemaradt volna róla:

Erre válaszul a Jaguar is készített egy reklámot, amelynek poénját nem is szeretnénk lelőni, tessék végignézni. Bónusz track: ugyanebből a kampányból még egy macskás filmecske.

Tovább


Óriásit repült a versenyautó

A sydneyi Forma-Ford-futamon Simon Hodge autója jó messzire elhagyta az aszfaltot, a földet érésbe beleremegtek a felfüggesztések. Látványnak nem volt utolsó, szerencsére nem sérült meg senki.

Tovább


Vízen is tud járni a kétéltű mentő

A CAMI (Cool Amphibious Manufacturers International) Amphibious Responder nevű mentőjárművét arra tervezték, hogy a körülményektől függetlenül eljusson oda, ahol baj van. Mivel kétéltű, a vízen is tud járni, a meghajtásáról két darab, egyenként 6,7 literes, 300 lóerős dízelmotor gondoskodik. Persze, egyszerre csak egy dolgozik, attól függően, hogy szárazföldön vagy vízen van az autó.

Tovább


Így készül el egy autó két perc alatt

A Seat GoPro kamerákkal örökítette meg, hogyan készül el egy darab az új Leon ST-ből. Martorellben napi kétezer autó készül, és ha nem is két perc, de 19 óra alatt megvan egy kombi.

Tovább


Tíz év kómával verte át a barátját

Tom Mabe haverja állandóan piásan ült autóba, úgyhogy rendezett neki egy kijózanító autóbalesetet. Pontosabban csak azt kellett megvárni, hogy ájultan összeessen egy italozás után, ez után léptek akcióba a statiszták. Kijózanodás után egy kamu kórteremben ébredt a férfi, akinek azt adták be, hogy autóbalesete volt, és tíz évig feküdt kómában. Még egy filmet is levetítettek neki, amelyben az "elmúlt tíz év" történéseit foglalták össze. Az ötletgazda aztán hamar kiesett a szerepéből, és azt vágta barátja fejéhez, hogy tíz évet tényleg elpazarolhatott volna az életéből, legközelebb legyen szíves gondolkodni.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.