Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A gyerekek is imádják a Teslát

A jelek szerint nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek is értékelik, ha egy autó úgy gyorsul, hogy másodpercekig belepréselődnek az ülésbe.

Tovább


Habzott a szellőző a gépi mosóban

A tulajdonos a videó leírása szerint úgy döntött, hogy lemosatja a "régi furgont". A hab egészen a belső szellőzőkig jutott, amin jót mulattak a bent ülők.

Tovább


Idejössz a seggembe, és rám dudálsz?

A felvételt az Árpád hídon készítette az egyik villamos fedélzeti kamerája. A fiatalember a fülében ordító zenétől nyilván nem hallotta, hogy útban van, aztán még neki állt feljebb.

Tovább


Lezúzta a biciklis a BMW-t

Nem derül ki pontosan a felvételből, hogy mi történt, a biciklis mindenesetre elég nagy tempóval érkezett a parkolóba. A BMW pont az útjában volt - úgy horpadt be az ütközés erejétől a csomagtérajtó, mintha papírból hajtogatták volna.

Tovább


Olyan részeg volt, hogy a kerék fel sem tűnt

Végül lekapcsolták a rendőrök.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.