Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

És akkor elkezdett rajzolni a parkettára

Nincs annál menőbb, mint a felújítás végén egy Shelby Cobrával adni egy kis patinát a parkettának. Nagyon precíz volt a sofőr, de vajon hogy került az autó a lakásba?

Tovább


Hatkerekű szörny Daciából

A román barkácsautó állítólag egy Aro 240-es alapjaira épült, amely nagyon limitált példányszámban ugyan, de valóban elérhető volt hatkerekűként. De így sokkal jobban néz ki.

Tovább


Köszönjük, hogy elcseszted a délelőttöt

A chilei Valparaisóban egy autó hét órán át riasztózott, jó hangosan. A környék lakóinak elegük lett, bosszút álltak: valaki  fekete festékszóróval lefújta, mások dühös leveleket helyeztek el rajta, más meg piros festékkel felírta a motorháztetőre, hogy "köszönjük, hogy elcseszted a délelőttöt, üdvözlettel: a kerület."

Tovább


Halálra rémült a néni a versenyautótól

Ezt a McLaren F1 GTR Long Tail versenyautót valahogy rendszámoztatta a tulajdonosa, a nagy-britanniai Chertseyben egy pub előtt videózták le. A hatliteres, 600 lóerős BMW-eredetű V12-esnek adott nagy gázfröccsök kétszer is halálra rémítették a Ford Fiestájához visszatérő nénit.

Tovább


Hatalmasat borult, de csak nyomta tovább

A finnek híresen lazák, Jari Huttunen és navigátora, Marko Vartiainen is igazolják az állítást. Opel Astrájukkal a Runni Rock Ralli nevű versenyen álltak fejre, de ha már pont irányban állt meg az autó, nyomták tovább, mintha mi sem történt volna. Egy perccel később majdnem jött az újabb bukás. (Az akció 2:50 körül kezdődik.)

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.