Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így jársz, ha vezetés közben mobilozol

A Volkswagen egy hongkongi mozi gyanútlan nézőit lepte meg egy zseniális reklámmal, amely a vezetés közbeni mobilozás veszélyeire figyelmeztet. Nem, a Volkswagen nem tudta az összes néző telefonszámát, egy olyan technológiát használt, amely egy meghatározott területen belül lévő összes mobil eszközre elküld egy adott üzenetet. Akik rögtön a telefon után kaptak... De kiderül a videóból!

Tovább


Meglépett a kocsival az elütött kutya

A Subaru oroszországi képviselete egy zseniális reklámfilmet készített az XV népszerűsítésére. A filmben ugyan egyszer sem tűnik fel az autó kívülről, ám ez teljesen lényegtelen, mert a sztori miatt, úgy is sokan többször is megnézik a filmet és csak eljut a tudatukig, hogy itt az XV a lényeg. Az április 23-án feltöltött filmet másfél nap alatt eddig közel 1,7 milliószor nézték meg, ami jól jelzi, hogy mekkora sikere lehet egy ötletesen elkészített filmnek, amit felkap a közösségi média.

Tovább


Nagyon rúgott a német konkurenseibe a Lexus

Az autógyárak már régóta szeretnek odamondogatni egymásnak a hivatalos reklámjaikban és gerillamarketinges kampányaikban, ezúttal a Lexus volt a soron. Az alábbi videóban a GS három nagy német konkurensét, a Mercedes E osztályt, az Audi A6-ost és az 5-ös BMW figurázzák ki. Az Audi esetében az elsőkerékhajtást, a BMW-nél az 528i négyhengeres motorját, míg a Mercedesnek a feláras bőrkárpitot emelik ki gyenge pontként. Kíváncsian várjuk mi lesz a válasz a németek részéről.

Tovább


Ibrahimovic újraírta a svéd himnuszt

A Volvo Trucks aratott a kamionok között spárgázó van Damme-mal, a Volvo Cars - a sikereket megirigyelve - az Aranylabda-gálán a legszebb gólért Puskás-díjjal kitüntetett Zlatan Ibrahimovicot szerződtette egy reklámra. A Made by Sweden című szpot elég bátor, a svéd himnusz teljesen új változatát szavalja el benne Ibrahimovic, amelynek szövegét egyébként ő maga írta. A mellesleg az XC70-esről szóló reklámért 10-12 millió svéd koronát (350-420 millió forint) kaphatott a focista, aki ezzel csattanóst választ azoknak is, akik amiatt kritizálták, hogy a válogatott meccseken nem énekli a svéd himnuszt csapattársaival. "Ez az új himnusz, amire szükségünk van. A régi hosszú és unalmas" - mondta Ibrahimovic.

Tovább


Korunk trendjét követve kocsink fara széles lökhárítókban végződik

Ezt a filmet valószínűleg 1988 végén, vagy 89 elején készíthették, amikor megjelent a négyütemű Wartburg, de így is megdöbbentő az a műszaki zsargonból merített verbális ámokfutás, amivel kedvet próbáltak csinálni ehhez a szerencsétlen autóhoz. „A kocsiszekrény bevált alapkoncepcióját felértékeli a részletekben eszközölt módosulások sora. Ilyenek például: a mellső műanyag ütközőtest és az abba integrált légterelő, a kontúrvonalba illeszkedő fényszórók és villogók.” ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

 Azért 8:35-nél az a folyópartos és a homokbányás vadulás nagyon ott van!

Egyébként ez a típus még három évet se élt, mert tudásához képest drágán adták, de azt tette be nála végleg a kaput, hogy a két Németország újraegyesült, ami után nem sokkal, 1991 tavaszán le is állt a gyártása.

 

 

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.