Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Átment Star Trekbe a Volkswagen

Kirk kapitányé (William Shatner) az elektromos Golf, Spock (Leonard Nimoy) a szupertakarékos XL1-et vezeti. Ha csak néhány Star Trek-rajongó vesz az autókból, a Volkswagennek már megérte.

Tovább


Halálugrás autóval egy helikopter fölött

Jó, eléggé CGI, de ez a James Bond-os Peugeot 208 GTI reklám azért így is hangulatos lett. Az anyaggal a 205 GTI 1986-os, elképesztően jó reklámja előtt is tiszteleg a Peugeot.

Melyik a jobb? Az új:

vagy a régi?

Tovább


Megszívatták az új parkolófiút

Addig könnyű dolga van, amíg sportkocsikat kell letennie a parkolóban, de mi van, ha jön valami sokkal nagyobb? A zseniális van Damme-os reklámot is jegyző Volvo Trucks tréfája.

Tovább


Knight Rider újratöltve

Fel kell tenni a nagy kérdést: sírva röhögős vagy szánalmas a Renault Trafic reklámja?

Tovább


Kihozták Buttonból és C. Ronaldóból a maximumot

Ez az egész reklámfilm koncepció kicsit olyan, mint egy rossz vicc: mi történik akkor, ha Cristiano Ronaldo megpróbál labdákat rúgni Jenson Button McLarenébe? A kérdésre választ kapunk a videó megtekintése után.

Semmi, azaz némi gumifüst. A két sztár egyébként egy TAG Heuer óramárka reklámfilmjének forgatása miatt jött össze. A narancssárga autó pedig a McLaren legújabb büszkesége, egy 650S Spider.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.