Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez a híd úgy nyitja a teherautókat, mint egy doboz szardíniát

Az észak-karolinai Durhamben van egy meglepően alacsony vasúti híd, amely már számtalan teherautó-sofőrnek megkeserítette az életét. Noha a híd áldozatait külön honlap gyűjti, minden hónapban van legalább egy valaki, aki elnézi a magasságkorlátozást. A január így indult:

Tovább


Bohóckodott a hóban, telibe verte az oszlopot

Persze, még mindig jobb így, mintha a forgalomban ütött volna ki valakit.

Tovább


Ilyen gumiégetést még nem látott a világ

Ausztráliában döntötték meg "az egy időben legtöbb gumit égető autó" Guinness-rekordját. 103 autó gumifüstje borult a környékre, a korábbi rekord 69 autó volt szintén Ausztráliából.

Tovább


Rolls-Royce-szal állt le genyóskodni

Nem engedték be a fontos embert, ő pedig a Rolls-Royce Wraith-jét sem sajnálta belevinni az elévágós játékba. A videó sajnos a legjobb résznél ér véget, így nem tudni, hogyan rendezték végül az urak a nézeteltérést.

Tovább


Sírva röhögős tetoválás

Turbófeltöltőt akart magára varratni, de senkinek nem tűnt fel, hogy generátor lett belőle. Cserébe igényes munka.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.