Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kitáncolta magát a betonra

Ebből is látszik, hogy a twerkelés NAGYON veszélyes üzem.

Tovább


Az autó elé dőlt a fél erdő

Ezért veszélyes szélviharban az erdőben autókázni. A helyszín Ausztrália.

Tovább


Sávfaló szörnyeteg

A Golden Gate hídon a terheléshez igazítják a forgalmat, azaz reggel a városba befelé, délután onnan kifelé lehet több sávot használni. Eddig a sávokat kézi munkával cserélgették minden nap kétszer, mostantól egy - több városban már régóta alkalmazott - cipzárgépet használnak erre a célra. Hát, így tényleg sokkal gyorsabb.

Tovább


Motorozni vitte a kutyákat

A bukósisakot sem felejtette el rájuk adni.

Tovább


Pucéran akarták átrobogózni Kambodzsát

Három brit fiatalnak az az őrült ötlete támadt, hogy pucéran robogóznak egyet Kambodzsában. Pechjükre egy rendőrőrs előtt is elhaladtak, pár percen belül elő is állították őket. A helyi rendőrfőnök szerint nem megengedhető, hogy a fiatalok efféle pornográfiával szentségtelenítsék meg a kambodzsai kultúrát, egy nap börtön után kitessékelték őket az országból, örök életre szóló kitiltással együtt.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.