Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Túlterhelt teherautó? Á, dehogy!

Most komolyan, hogy gondolta ez a thaiföldi sofőr, hogy ekkora túlsúllyal eljut a célig? Csoda, hogy egyáltalán elindulnia sikerült.

Tovább


Ez a gép dönti romba a közmunkaprogramot

Ha jön a gonosz pók (CLAAS Xerion 3300 VC Octopus), reszkethet minden gaz az árokban.

Tovább


Ettől infarktust kapna a magyar rendőr

De Amerikában legálisan riogathat a patkány hot-rod. Egy 1957-es Chevrolet Wagon adta az alapjait, és rat stílusban építették át, bivalyerős Chevy V8-as versenymotorral. Nem sok olyan kombi létezik, ami ennél kevésbé praktikus: lehegesztették a hátsó ajtókat, beszállni a tetőn kell, de rendszámot kapott, és a rendőr sem piszkálja. Persze nagyon finoman bánik a gázpedállal a sofőr, de így is eszeveszettül jó hangja van.

Tovább


Átugrotta a motorosokat

Al the Jumper visszatért, Lambo helyett most két, 110-zel száguldó motorost ugrott át. Bónuszként mutatjuk a korábbi mutatványt is.

Tovább


Lebontotta a benzinkutat

Az LPG-pisztolyt nem ártott volna visszaakasztani a helyére indulás előtt.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.