Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szexszel reklámozzák az új Alfát

Az Alfa Romeo... hm, romantikával erősen átitatott reklámfilmet készített a 4C sportkupéhoz. Nő vagy sportkocsi, végül is mindegy, a lényeg, hogy a férfi feje el legyen csavarva.

Tovább


Ideálltál a garázsom elé? Elintézlek!

A nőnek nem tűnt fel, hogy egy garázs elé parkolt, vagy ha fel is tűnt, nem nagyon érdekelte. A tulaj kicsit berágott, azonnal el is szállíttatta az autót, amelynek gazdája eléggé meglepődött, amikor csak a kocsija hűlt helyét találta.

Tovább


Az év legviccesebb fejreállása

Ennél jobb orosz belső kamerás felvétel nem is kell szilveszterre. Tízpontos, művészi akció!

Tovább


Ez a baleset soha nem akar véget érni

Egyszerű karambollal kezdődött, aztán az elszabadult teherautó még lezúzott néhány autót. Hogy mi lett a vége, sajnos nem derült ki, mert a kamerás autó vezetője - saját kocsiját féltve - néhány másodpercnyi szemlélődés után inkább áthajtott a kereszteződés túlsó oldalára. Az is rejtély, hogy műszaki hiba okozta a jelenséget, vagy a sofőr lett rosszul az egyébként nem túl nagy erejű ütközéstől.

Tovább


Hozzávágta a bukósisakját a bunkó autóshoz

Piti háború a benzinkúton, különös befejezéssel. Miután a motoros hozzávágta a sisakját az autóhoz, végül a bukó nélkül hajtott el.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.