Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megcsalta a pasija, szétverte a Ferrariját

Egy 458 Italiát szét lehet verni, bezzeg a Forgiato felnijeit nem. Lehet találgatni, hogy a Ferrari igazi vagy nem, bár nem nehéz rájönni.

Tovább


Eladták Nigel Mansell Ferrariját

A Bonhams aukciós ház egy Belgiumban tartott árverésén több autóritkaság is új gazdára talált, köztük az 1992-es Forma-1-es világbajnok egykori Ferrarija is.

Tovább


UV-festékben fürdettek meg egy Ferrarit

Aerodinamikai videó még nem volt ennyire látványos. A Ferrari amerikai részlege készített egy kis promót a méltatlanul hanyagolt California T-nek.

Tovább


Ferrarival viszik házhoz a Meki-kaját

Melbourne-ben élesben is elindult a McDonald's házhozszállítási szolgáltatása, amelyet egy Ferrari F430 Spiderrel indított el az étteremhálózat. Gyorskaja gyors autóval, elég jól kidolgozták ezt a koncepciót.

Tovább


Melyik a legjobb hibrid szuperautó?

LaFerrari vs. McLaren P1 vs. Porsche 918. Most kiderül, melyik a legjobb!

Tovább

«
12345

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.