Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két V12-es motor feszül egymásnak

Jó ötlet volt a Ferrari 2002-ben megjelent csúcsmodelljét, az Enzót és a jelenlegit, a LaFerrarit egymás mellé tenni és megszólaltatni, még úgy is, hogy egy centit se tesznek meg. Lehet, hogy a minden idők legerősebb utcai Ferrarijának számító LaFerrari jobban veszi a lapot és gyorsabban pörög fel, de az Enzo szó szerint leüvölti a rekedtes V12-es bömbölésével. Fülest és hangot fel!

 

Tovább


Épített magának egy Ferrarit

Egy indonéz férfi bebizonyította, hogy az anyagi lehetőségek hiánya nem lehet akadálya annak, hogy valaki egy F1-es Ferrarival, pontosabban egy annak tűnő autóval közlekedjen. Az olasz márka megszállottja saját bevallása szerint a nulláról kezdte el összerakosgatni az autóját, olyan alkatrészekből, amire éppen volt pénze, vagy kéznél volt.

Így került a replika alá Suzuki futómű és egy 550 köbcentis, kéthengeres Daihatsu motor. Ez utóbbi kemény 28 lóerőre képes, nyomatéka 39 Nm, így az autón található hatalmas légterelők tényleg csak dekorációt jelentenek. Abdul Latif egyébként teljesen legálisan használhatja közúton a kreálmányát, mert van rajta index féklámpa és rendszám is.

Tovább


A kirakaton át hajtott be a Ferrari-szalonba

Nem tudni, hogy a Ferrarikat és Maseratikat akarta-e közelebbről szemügyre venni, vagy csak egy elegáns helyen lévő parkolóhelyre vágyott az a részeg férfi, aki Dohában, Katar fővárosában a kirakaton keresztül hajtott be Hyundai Elantrájával az olasz luxusmárkák autószalonjába.

 

Pár perc állás után megunta az helyzetet, és kitolatott a kereskedésből, de azt is olyan ügyetlenül tette, hogy közben elvitte a kirakat üvegének maradékát is. Utána a biztonsági őr szeme láttára padlógázzal elhajtott a helyszínről, a rendőrség azóta is keresi.

Tovább


Márványból faragták ki a világrekorder Ferrarit

A világ legdrágább autója a Ferrari 250 GTO, árverésről árverésre tornázzák fel az aktuális rekordárat. A jelenlegi csúcs átszámítva 12 milliárd forint, de nem kétséges, lesz még magasabb is az összeg. Az autó előtt tisztelegve a Lapicada brit cég tömény márványból faragott ki egy 250-est, amelynek az ára szintén csillagászati: 11 millió forint. Ehhez képest nem is vállalhatatlan mennyiségű, csak száz munkaóra ment el rá.

Tovább


Húszévesen végzett ki egy Ferrarit

A fiatalember igen stílusosan egy egyetem egészségügyi épületében kötött ki.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.