Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyálcsorgatós Ferrari-drift

A slow motion az emberiség nagy barátja. Sok értelme nincs, ezt a Ferrari Enzóval lenyomott driftet mégis hosszú percekig tudnánk bámulni.

Tovább


Ferrarival bénáznak a középkori faluban

A középkori görög hegyi faluban még egy smart is alig fér el, Ferrarival istenkísértés volt megpróbálni az átjutást. Elvileg karcolás nélkül sikerült, de a kb. 200 méteres út húsz percig tartott, ami az F430-as motorjának sem esett jól.

Tovább


A világ egyik legszebb Ferrari-replikája

Ritka, amikor valaki ennyire igényes munkát végez, alig felismerhető, hogy ez az F430 Scuderia miből született. Sasszemű megfigyelők szerint egy Ford Cougar lehetett az alap, csodálatos munka, annyi szent!

Tovább


Peugeot-ból építettek Ferrari-limuzint

Ki gondolná, hogy ennek a Ferrari-limónak egy Peugeot az alapja? Pedig az, egy ukrán cég a 406 kupéból építette az F430-asra erősen hasonlító limuzint. A Vip-Limnél hamarosan valószínűleg kopogtatnak majd a Ferrari képviselői, az olaszok ugyanis nem tűrik az ilyen és ehhez hasonló másolatokat, keményen fellépnek ellenük.

Tovább


Roncsderbin barmolták szét a Ferrarit

Nem minden Ferrari szent, ami piros. Itt van például ez a Ferrari Mondial, amelynek tulajdonosa furcsa véget szánt: egy roncsderbire nevezett be vele. Még az is lehet, hogy ez volt az első Ferrari, amely roncsderbin vett részt, de a csapatás előtt azért átalakították kissé. A motort és minden egyéb értékes alkatrészt kiszereltek belőle, így a pályára már egy rozzant Honda-motorral ment fel. Szemtanúk szerint a futamon mindenki a Ferrarit próbálta lezúzni, de az autó végül megúszta törött kormányművel. Minden sérülés javítható, úgyhogy a furcsa karrier folytatódik.

(via aol cars)

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.