Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lezúzta a biciklis a BMW-t

Nem derül ki pontosan a felvételből, hogy mi történt, a biciklis mindenesetre elég nagy tempóval érkezett a parkolóba. A BMW pont az útjában volt - úgy horpadt be az ütközés erejétől a csomagtérajtó, mintha papírból hajtogatták volna.

Tovább


Ilyen ostobán művészet lezúzni egy BMW-t

A kemény csávó kipattant, csak elfelejtette a kéziféket.

Tovább


Menőzni akart a BMW-vel, ez lett belőle

Nagyon meg akarta mutatni, mennyire menő az új BMW M4-ese, de csak annyira futotta, hogy átrepüljön az út két oldalát elválasztó járdaszigeten. Óriási mázli, hogy senki nem jött a túloldalon, a futómű meg mehet generálra.

Tovább


Arcoskodni akart, de elgurult a BMW-je

Kipattant, hogy megmondja a frankót, de elfelejtette behúzni a kéziféket. Elég kínos, de az is, hogy a kamerás autó a nagy menekülési igyekezetében meg nekiment valaki másnak. Az ilyenek megérdemlik egymást.

Tovább


Még hogy egy nagy túramotorral nem lehet állatkodni

A BMW R 1200 GS a világkerülők egyik kedvenc választása, nagy, robosztus, és nagyjából mindent kibír. Az alábbi videóban azonban nem világkerülésre használják, hanem feldúlnak vele egy Moszkva közelében fekvő elhagyott úttörőtábort. Ez így önmagában nem hangzik túl izgalmasnak, de a kivitelezés, és a képi világ egészen elképesztően jól sikerült.

Tovább

«
1234

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.