Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tom Cruise lezúzott egy trélernyi BMW-t

Marokkóban és környékén nagyban forgatják a Misson: Impossible ötödik részét, az ilyesmi pedig áldozatokkal jár. Tom Cruise-t pont olyan M3-asban fotózták le nemrég, amilyenből most egy trélernyi összetört példányt láttak Gibraltárnál, az összefüggés elég egyértelműnek tűnik. A roncsok száma alapján akció lesz bőven!

Tovább


Elütötte a zebrán, mert nem ment elég gyorsan

Mondjuk a három srác sem volt már szomjas, de a moldovai BMW-s viselkedésére nincs mentség.

Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!

Tovább


Ez a BMW tényleg sofőr nélkül parkol

A BMW i3-asban a parkolóasszisztenst manuálisan kell aktiválni ugyan, de utána minden teljesen automatikusan történik. Egy román autós műsorban bebizonyították, hogy tényleg így van.

Tovább


Szinkronúszás helyett szinkrondrift

Egyszerre öt M235i Coupét pakolt ki egy fokvárosi körforgalomba a BMW. A profi sofőrök elképesztő show-t nyomtak le a flashmobnak álcázott, valójában nagyon alaposan előkészített eseményen, amelyet egy hollywoodi filmes stáb rögzített, csak hogy még látványosabb legyen az egész.

Tovább


Ízekre szedték a lopott BMW-t

Egy román férfi akarta kivinni az országból a darabokra bontott X6-ost.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.