Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Másfél perc alatt kötötték el a BMW-t

Teljesen profik: egyikük az ajtót nyitja, a másik beindítja és elhajt. A helyszín Szarajevó, az autó pedig egy X6-os BMW.

Tovább


Elszállt az M3-as

Pazarul kezdődik az alábbi videó, de a földet érés után akadt némi gond. Nagy gond.

Az eset egyébként a Rally Legend San Marino nevű versenyen egyik gyorsasági futamán történt. Kár ezért a szép E30-as M3-asért, az viszont parádés, hogy milyen hangot ad ki az a két Audi Sportquattro, ami eldurrog a pórul járt BMW mellett.

Tovább


Így is lehet csajos naptárat csinálni

A BMW azon túl, hogy összeszedte a szervizek falán logó naptárak két kötelező kellékét, a bombanőt és a dögös autót, megtette azt az őrült nagy szívességet, hogy az egészet retro stílussal nyakon öntötte. Az alábbi 15 képet még két éve készítették egy Los Angeles melletti stúdióban, de csak most hozták őket nyilvánosságra. Csodás ötlet volt, hogy korunk egyik legfejlettebb autóját a Gran Coupét ilyen környezetbe helyezzék, az meg külön kedves gesztus, hogy nem  főszereplőként, hanem csupán díszletként van jelen.

Tovább

1234
»

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.