Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

400-ra gyorsult, majd kigyulladt a 2000 lóerős Lambo

2005 lóerős Lamborghini Gallardót vittek pályára a Moszkva melletti gyorsulásin. Lehet, hogy rekorddöntés volt a cél: az egy mérföld végén az autó 402 km/h-s végsebességet ért el, utána viszont lángra kapott a hátulja. Miután visszavontatták az autót a rajthoz, Leonyid, a pilóta csak a vállát vonogatta a történtekkel kapcsolatban.

Tovább


Lamborghini kartonpapírból

Mindenki arra pazarolja a szabadidejét, amire akarja. A seattle-i dizájner Taras Lesko például azzal szórakoztatja magát, hogy fénymásoló- és kartonpapírból készít különböző alkotásokat, legutóbb egy Lamborghini Aventadorral végzett. A nyomtatandó "alkatrészeket" egyenként rajzolta meg különböző tervezőprogramokban, a kész (rendőr)autó 11,3 kilós lett. A 244 x 115 x 63 centis sportkocsi jelenleg Lasko házának falát díszíti.

Tovább


Roncsderbin barmolták szét a Ferrarit

Nem minden Ferrari szent, ami piros. Itt van például ez a Ferrari Mondial, amelynek tulajdonosa furcsa véget szánt: egy roncsderbire nevezett be vele. Még az is lehet, hogy ez volt az első Ferrari, amely roncsderbin vett részt, de a csapatás előtt azért átalakították kissé. A motort és minden egyéb értékes alkatrészt kiszereltek belőle, így a pályára már egy rozzant Honda-motorral ment fel. Szemtanúk szerint a futamon mindenki a Ferrarit próbálta lezúzni, de az autó végül megúszta törött kormányművel. Minden sérülés javítható, úgyhogy a furcsa karrier folytatódik.

(via aol cars)

Tovább


Na, így kell vezetni egy Ferrarit

Ugyan nem túl friss az alábbi videó, de nem lehet megunni azt az örömöt, ahogy a Fifth Gear-es Victoria Butler-Henderson terelgeti egyik kanyarból a másikba ezt a csodaszép Ferrari F12 Berlinettát. Annyira cuki, ahogy az ötödik percnél bevallja, hogy minden elektromos menetstabilizátort kikapcsolt.

És némi kontrasztnak itt van egy másik videó is, amelyben szintén egy szőke nő és egy Ferrari találkozását figyelhetjük meg. Annyi a különbség, hogy itt ez az első, ettől függetlenül az indexet azért megtalálhatta volna maga is.

Tovább


Eszeveszett drift a kegyetlen szerpentinen

Akkor most tessék egy kicsit hátradőlni, és élvezni a Red Bull driftversenyét. A kínai Tianmensanra egy 99 kanyaros, félelmetes szerpentin vezet fel, ezen versenyzett egyet a hongkongi James Tang és az olasz Federico Sceriffo. Lexus SC-t és egy Toyota Suprát hajtottak, amúgy az olasz nyert 100-ból 96,5 ponttal és 170 km/h-s átlagsebességgel.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.