Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezt nagyon benézte

És ezt így hogy? Merül fel a jogos kérdés. Az minden esetre tanulságos, hogy még ilyen kis tempónál is mekkorát repül egy test, ha nincs bekötve.

Tovább


Így keresi magát degeszre a Ferrari

Azt hiszi, hogy mintegy 64 millió forintért fullextrás sportautót kap? Óriási tévedés.

Zseniális ötlet, hogy végre nem arról zeng ódákat egy autós újság, milyen nagyszerűen fekszi a kanyarokat a 458 Italia, hanem összeszedte, mennyi pénzt locsol még az autójára egy átlagos Ferrari-vásárló. Az alábbi videóban látható csodaszép sportkocsira a tulajdonosa még közel 33 millió forintnyi összeget költött a közel 64 milliós vételár felett. Ez egyébként nem is olyan nehéz feladat, mert a Ferrarisok egyáltalán nem szívbajosak: kedvenc extránk az aprócska olasz zászló az autó fenekén potom 220 ezer forintnak megfelelő összegért, de a mintegy 200 ezerért adott iPhone kábel, vagy a félmillióba kerülő első parkolóradar is érdekes tétel. 

Tovább


Nálunk járt a világ legrondább autója

Az ember gyanútlanul ebédelni indul, aztán hirtelen olyasmibe botlik, ami egy egész márka kihalását okozta. Sokkoló képek következnek.

Nem, nincs összetörve az eleje, ennek tényleg ilyen gyárilag

Tovább


A világ egyik legdrágább kolbászsütője

Elvileg nem grillezésre találták ki a 700 lóerős Lamborghini Aventandort, de mint az alábbi videó bizonyítja, elvileg erre is alkalmas. Kár, hogy a végén olyan papírkutya a srác, hogy jól láthatóan nem azt a kolbászt kóstolja meg, amit megsütött az autó.

Tovább


Megfőtt az 1500 lóerős Porsche motorja

Az 1500 lóerősre felhúzott Porsche 911 Turbo elkente ugyan a szintén 1500 lóerős, de a rajtnál erősen beragadó (vagy direkt így indított) Nissan GT-R száját, de milyen áron? Már a cél előtt elfüstölt a motor, ennyit talán nem ért a győzelem.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.