Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bizarr jelenet a benzinkúton

Valami nagyon rosszul sült el ennél a tankolásnál: apa kapaszkodik a csőbe, miközben anya elhajt a kocsival. De ezt mégis hogyan hozták össze?

Tovább


Menőzni akart a BMW-vel, ez lett belőle

Nagyon meg akarta mutatni, mennyire menő az új BMW M4-ese, de csak annyira futotta, hogy átrepüljön az út két oldalát elválasztó járdaszigeten. Óriási mázli, hogy senki nem jött a túloldalon, a futómű meg mehet generálra.

Tovább


Szexszel reklámozzák az új Alfát

Az Alfa Romeo... hm, romantikával erősen átitatott reklámfilmet készített a 4C sportkupéhoz. Nő vagy sportkocsi, végül is mindegy, a lényeg, hogy a férfi feje el legyen csavarva.

Tovább


Ideálltál a garázsom elé? Elintézlek!

A nőnek nem tűnt fel, hogy egy garázs elé parkolt, vagy ha fel is tűnt, nem nagyon érdekelte. A tulaj kicsit berágott, azonnal el is szállíttatta az autót, amelynek gazdája eléggé meglepődött, amikor csak a kocsija hűlt helyét találta.

Tovább


Az év legviccesebb fejreállása

Ennél jobb orosz belső kamerás felvétel nem is kell szilveszterre. Tízpontos, művészi akció!

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.