Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez a híd úgy nyitja a teherautókat, mint egy doboz szardíniát

Az észak-karolinai Durhamben van egy meglepően alacsony vasúti híd, amely már számtalan teherautó-sofőrnek megkeserítette az életét. Noha a híd áldozatait külön honlap gyűjti, minden hónapban van legalább egy valaki, aki elnézi a magasságkorlátozást. A január így indult:

Tovább


Bohóckodott a hóban, telibe verte az oszlopot

Persze, még mindig jobb így, mintha a forgalomban ütött volna ki valakit.

Tovább


Rolls-Royce-szal állt le genyóskodni

Nem engedték be a fontos embert, ő pedig a Rolls-Royce Wraith-jét sem sajnálta belevinni az elévágós játékba. A videó sajnos a legjobb résznél ér véget, így nem tudni, hogyan rendezték végül az urak a nézeteltérést.

Tovább


Ilyet még senki nem csinált a Nürburgringen

Formaautóval ment körbe a behavazott pályán az egyik helyi (pontosabban a vezető) instruktor, aki nyilván úgy ismeri az összes kanyart, mint mondjuk a hazavezető utat. Jó mókának tűnik.

Tovább


Ember így még nem örült lezúzott autónak

Nekiment a villanyoszlopnak, aztán jött a vidámkodás.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.