Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Skodával ilyet még nem műveltek

Fortyogó hűtővíz, erőtlen motor, gatya futómű és harmatos fékek? Ideje újragondolni ezeket a negatív sztereotípiákat. Ken Block nyilván elsárgul, ha meglátja ezt a videót, amit a cseh Trotina rali csapat készített. Egyszerűen zseniális.

Tovább


Így vicsorog Ken Block, mielőtt eldobja a Fiestát

Aki ralizik, az néha nagyokat is esik, a driftkirály Ken Block sem kivétel. A Gymkhana-sorozattal ismertté vált versenyző és navigátora, Alex Gelsomino egy 2013-as bukást elemez: a Fiesta hátsó kereke 150-nél füvet fogott, aminek nem lehetett más a vége, mint hatalmas perec. Block arca a végzetes pillanat előtt: priceless.

Tovább


Az 50 éves R8 Gordinire emlékezik a Renault

Ferjáncz Attila első Renault-ja fél évszázada jelent meg, a gyár egy hangulatos kisfilmmel emlékezik az autóra.

Tovább


Nekikoccant a falnak, leomlott az egész

Az Opel Ascona pilótája kis sebességgel csapódott a falnak a belga ralin, de ez is elég volt ahhoz, hogy az egész leomoljon. Nem volt benne túl sok anyag, csoda, hogy egy nagyobb szélvihar nem vitte el korábban.

Tovább


És akkor kellemes péntek délutánt!

Sokat nem is fűznénk Colin McRae mesteri munkájához, csak azt, hogy atyavilágtejóég, hogy nem esik le az útról az a Ford Focus WRC?!

Tovább

12
»

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.