Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vérfagyasztó motoros szlalom a kamionok között

Ez a motoros egészen biztosan nem gyáva, de nem is túl okos. Elég lett volna egy kis hiba, vagy egy kis elbambulás valaki más részéről, és nem biztos, hogy felkerült volna a netre ez a videó.

Tovább


Ilyen 135 ezer kilométer olajcsere nélkül

Egy audis fórumra feltöltöttek néhány képet, amelyen állítólag egy első generációs TT motorja látható. A feltöltő szerint a 3,2 literes VR6-osban 135 ezer kilométer alatt egyszer sem cseréltek olajat, így nézett ki, amikor szétszedték. Szép.

Tovább


Motorozni tanul a kisfiú

Lehet, hogy az elindulás helyett a megállást kellett volna először begyakorolni.

Tovább


Bezuhantak a motorral a vízbe

Addig ügyeskedtek, amíg csak összejött a fürdés.

Tovább


Átugrotta a motorosokat

Al the Jumper visszatért, Lambo helyett most két, 110-zel száguldó motorost ugrott át. Bónuszként mutatjuk a korábbi mutatványt is.

Tovább

«
1234

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.