Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Világrekord motorosugrás egy sísáncról

Robbie Maddison a utahi olimpiai park sísáncáról ugrott le - motorral. Az olimpián a 114 méteres ugrással talán nem nyert volna, de motorral azért elég látványos a dolog. Az ugrás vízszintes síkban is 56,388 méter lett volna, ez állítólag új világcsúcs.

Tovább


Ezért nehéz egy elefántot megelőzni

A két srác sprintelése kapcsán kívánkozik ide az a vicc, amiben ugyancsak két haver elkezd futni a medve elöl, mire az egyik megkérdezi a másikat, te komám, hova futunk ennyire, amikor a medve tuti, hogy gyorsabb nálunk?  Mire a másik: az lehet, de nálad gyorsabb vagyok...

Tovább


Lekevertek egyet a motorosnak

A két srác zokon vette, hogy nem állt meg nekik. Pedig nem is volt ott zebra.

Tovább


Ennél menőbb motorgarázs nincs, és nem is lesz

Összecsukva mindössze 40 centi széles és 3 méter hosszú. Zseniális találmány Németországból.

Tovább


Hatévesen vezeti az apja motorját

Az apa mentségére legyen mondva, hogy egy nyílegyenes úton, nulla forgalom mellett tette mindezt, arra viszont nincs magyarázat, hogy ha már annyi esze volt, hogy a tankra ültette a kissrácot (és átengedte neki a kormányt), miért nem öltöztette be rendes védőfelszerelésbe.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.