Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hároméves kisfiú ment falnak az autóval

Egy hároméves oregoni kisfiú addig szórakozott a ház előtt parkoló Jeep Wranglerben, amíg sikerült elindítania. Az első alkalommal még pont időben jött egy rendőr, aki visszaküldte a babysitterhez a kocsiban matató kisfiút, másodszorra viszont már sikerült üresbe pöckölnie a váltót. Ettől az autó legurult a bejáróról, átkocogott egy kereszteződésen, majd házfalnak koccant. Senki nem sérült meg, a kisfiú az eset után visszaszaladt a házba - úgy nézte tovább a rajzfilmeket, mintha mi sem történt volna.

Tovább


Így kell kinyitni egy autót egy darab madzaggal

Persze csak a régebbi modelleknél működik, de azoknál nagyon. Az alábbi videóban egy Lada Samarát nyitnak ki.

Tovább


Ez az autóhirdetés tényleg mestermunka

Mit csinál egy kreatív igazgató, ha el kell adnia szaros régi 93-as Volvóját? Nos, összerak egy hibátlan képi világú, profi videót, amelyben olyan aranyköpések hangzanak el, mint hogy az autónak van külseje és belseje, valamint négy kilincse, amelyek közül az egyik akad. Castor szerint a Volvo igazi nőmágnes, az irányára átszámítva 240 ezer forint, de alkudni lehet. Sőt, egy ilyen videó után kell is.

Tovább


Ízekre szedték a lopott BMW-t

Egy román férfi akarta kivinni az országból a darabokra bontott X6-ost.

Tovább


Felborult a tolvaj a lopott autóval

És ez az egész bandát lebuktatta. Fellégezhetnek a Daewoo és Chevrolet tulajdonosok.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.