Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az autómentő is leejtette a totálkáros kocsit

Egy árokba borult Volkswagen Touareg mentése a lehető legrosszabbul sült el, még a daruskocsi is leejtette a méretes SUV-t. Ha az autómentősnek szerencséje volt, az újabb csattanás már nem osztott, nem szorzott a számla végösszege szempontjából.

Tovább


Nyálcsorgatás az autószervizben

Uncsi a szerviz? Lehet, hogy az, de nem a svájci Marcel Bruderer fotóin. A képre kattintva a teljes naptár végiglapozgatható, jó mulatást!

Tovább


Lopott mentőautóval ment a sztriptízklubba

A pontiaci McLaren kórház elől lopott el egy üresen álló mentőautót egy 51 éves férfi. A tolvaj nem számított arra, hogy az egyik mentős az autóban felejtette a mobiltelefonját, így a rendőrség kényelmesen követni tudta a jármű útját. A tolvaj egy sztriptízklubnál parkolt le a mentővel, itt fogták el a rendőrök.

Tovább


SpongyaBob-autót mutatott be a Toyota

A Los Angeles-i Autószalon legmókásabb tanulmánya. Vagy a legszánalmasabb? Nézőpont kérdése, a Toyota Sienna mindenesetre a Nickelodeonnal együttműködésben készült.

Tovább


F1-es autóval ment pályanapra

Aztán persze lealázott mindenkit. Pedig az Arrows amúgy minden volt, csak nem túlságosan versenyképes a maga idejében.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.