Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vécék potyognak a Top Gear roncsderbijén

Még 2011-ben jelent meg DVD-n a Top Gear at the Movies, de nem hiszem, hogy sokan láttátok volna a filmet. Valószínűleg a BBC is így gondolja, mert most nyilvánosságra hoztak egy részletet a filmből, egy négyperces őrült roncsderbit. Potyogó vécéktől a végső robbanásig van itt minden, remek mulatság!

Tovább


Itt csapatják a Top Gear arcai

Hál' istennek, már a Top Gear surreyi tesztpályája is benne van a Google Street View-ban. A fotózás is izgalmas volt, amíg a Google-Opel cammogott a pályán, Stig egy Mercedes SLS AMG-vel alázta.

Tovább


A világ leggyorsabb fűnyíróját építik a Top Gearnek

A Honda angliai versenyrészlege alaposan átalakított egy fűnyírót. Négy másodperc alatt gyorsul százra, a végsebessége 200 km/óra fölött van.

Tovább


Kiakadtak Clarkson beszólása miatt

Egy fárasztó út után azt javasolta a TopGear műsorvezetője, hogy a babáknak inkább a csomagok között lenne a helyük egy repülőn.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.