Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

727 millió egy szétgányolt Lambóért

Nem látszik rajta, de ez az autó valaha egy Lamborghini Countach volt. A japán Art&Tech fiatal dizájnere, Jamazaki Rijodzsi építette át sok-sok évvel ezelőtt, a Sogna névre keresztelt autó az 1991-es Genfi Autószalonon mutatkozott be. Egy működő prototípus készült belőle, ez most 2,4 millió euróért (727 millió forint) eladó. Az autó 5,2 literes V12-es motorja 455 lóerős, mindössze 1846 kilométert futott. Tuti vétel vagy förmedvény?

Tovább


Mekkorát lehet ugratni egy Lamborghinivel?

Napi hülye teszt, az Autocar jóvoltából. Vajon az Aventador kupé vagy kabrió ugrik nagyobbat?

Tovább


Szédületes Lambo-parádé a hajtűkanyarban

A Lambókat mindenki szereti, nem igaz? A videó nem rövid, 14 perces, de szinte a gyártó teljes történelme felvonul benne. Eső ide vagy oda, élőben óriási lehetett, és meg sem kellett mozdulni a parádéért.

Tovább


400-ra gyorsult, majd kigyulladt a 2000 lóerős Lambo

2005 lóerős Lamborghini Gallardót vittek pályára a Moszkva melletti gyorsulásin. Lehet, hogy rekorddöntés volt a cél: az egy mérföld végén az autó 402 km/h-s végsebességet ért el, utána viszont lángra kapott a hátulja. Miután visszavontatták az autót a rajthoz, Leonyid, a pilóta csak a vállát vonogatta a történtekkel kapcsolatban.

Tovább


Lamborghini kartonpapírból

Mindenki arra pazarolja a szabadidejét, amire akarja. A seattle-i dizájner Taras Lesko például azzal szórakoztatja magát, hogy fénymásoló- és kartonpapírból készít különböző alkotásokat, legutóbb egy Lamborghini Aventadorral végzett. A nyomtatandó "alkatrészeket" egyenként rajzolta meg különböző tervezőprogramokban, a kész (rendőr)autó 11,3 kilós lett. A 244 x 115 x 63 centis sportkocsi jelenleg Lasko házának falát díszíti.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.