Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zseniális autóreklám, autók nélkül

Levágott bikahere, lóhús és virsli testesíti meg a konkurens márkákat, a Nissan GT-R meg nemes egyszerűséggel egy véres henteskés.

Tovább


Ilyen arcot vág egy hétéves, amikor beülhet álmai autójába

Igazából egy tipikus win-win szituáció bontakozik ki az alábbi videóból. A Los Angelesben élő Jacob szülei írtak a helyi Lamborghini kereskedés Facebook oldalára, hogy a hamarosan hétéves kisfiúk él hal a márkáért, és meg szeretnék lepni a szülinapjára egy próbakörrel. A lambósok voltak olyan jó fejek, hogy komolyan vették az egészet, és egy tesztautójukkal odagurultak a bulira, ráadásként pedig még egy mini Lamborghini felvonulást is szerveztek mellé. Jacob biztos, hogy nem felejti el ezt az élményt, a kereskedés pedig ennél jobb ingyen reklámot nem is csinálhatott volna magának, hiszen a közösségi oldalakon rohamtempóban terjed a felvétel.

Tovább


Kézzel pingáltak ki egy Lambót

A miami művész Alexander Mijares az Art Basel Miami művészeti kiállításra készített egyedi Lamborghini Gallardót. Nem kell félni, a Lambót a pingálás előtt fóliázták, de Miamiban biztos lesz, aki az eredeti állapot visszaállítása nélkül is oda meg vissza lesz a sportkocsiért.

Tovább


Rózsaszín Lambo a királyi családban

Malajziában az a szokás, hogy az államfőt egyfajta királyként tisztelik, és kijár neki az Őfelsége megszólítás. Abdul Halim igazából nem király, a parlamenttel és a kormánnyal egyetértésben kell dolgoznia, de ez nem jelenti azt, hogy bármiből is hiányt szenvedne. A családból nemrég egy rózsaszín Lamborghini Aventadort rendelt például valaki, aki nagy valószínűséggel nőnemű. Vagy nem.

(via carbuzz)

Tovább


Máris megforgatták az új Lambót

Kedves karácsonyi ajándékként leplezte le a Lamborghini a Gallardo utódját, a Huracánt nem sokkal az ünnepek előtt. Az Aventador kistestvére már túl van a bejáratáson, alaposan megforgatták.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.