Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zombikkal népszerűsítik a biztonságot

Hiába kötelező a biztonsági öv használata Amerikában, egy 2013-as felmérés szerint az elöl ülők 87 százaléka köti be magát, míg a hátul utazók 74 százaléka érzi fontosnak ezt az életmentő eszközt. A statisztikák javítása érdekében rengeteg kampányt szerveztek és szerveznek jelenleg is, ezek közül az alábbi zombis videó kiemelkedik, mert ügyesen lovagolja meg a műfaj népszerűségét és a közelgő halloweent. Nem mellesleg ezt a poént már elsütötték az ugyancsak nagyon vicces Zombieland című filmben (ez a főhős 4. túlélési alapszabálya).

Tovább


Na így kell akksit eladni!

A zombifilmek népszerűségét használja ki az alábbi videóban látható zseniális reklám. Az alapötlet roppant egyszerű: az önzős srác elbukik, a szegény lány viszont túléli, mert olyan autóba száll, amiben DieHard akksi van.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.

Legfrissebb bejegyzések