Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vérfagyasztó motoros szlalom a kamionok között

Ez a motoros egészen biztosan nem gyáva, de nem is túl okos. Elég lett volna egy kis hiba, vagy egy kis elbambulás valaki más részéről, és nem biztos, hogy felkerült volna a netre ez a videó.

Tovább


Valamiért betiltották ezt az autómosós-hamburgeres reklámot

A Carl's JR még a Super Bowl alatt szerette volna leadni ezt a reklámot, de a cenzorok nem engedték át. Pedig inkább ezer ilyen, mint egy mosóporos.

Tovább


Pucéran őrjöngött a traffipaxos autón

Az eset Ausztráliában, nemzeti ünnepen történt, a nagy lazításban a fiatalember nyilván többet ivott a kelleténél. A legrosszabbul a traffipax kezelője járt, mert hogy ilyen is ült a kocsiban, ő biztos többet látott annál, mint amennyit szeretett volna.

Tovább


És akkor elkezdett rajzolni a parkettára

Nincs annál menőbb, mint a felújítás végén egy Shelby Cobrával adni egy kis patinát a parkettának. Nagyon precíz volt a sofőr, de vajon hogy került az autó a lakásba?

Tovább


Hatkerekű szörny Daciából

A román barkácsautó állítólag egy Aro 240-es alapjaira épült, amely nagyon limitált példányszámban ugyan, de valóban elérhető volt hatkerekűként. De így sokkal jobban néz ki.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.