Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ez a szakadt Opel sportautókat eszik reggelire

Legutóbb egy Ferrarit és egy tuningolt Porsche 911 turbót hagyott faképnél az öregecske Kadett.

Tovább


Elkészült minden idők legrondább sportkocsija

A Top Marques Monaco nevű puccos luxusautó kiállításon sokkolta a nagyérdeműt az olasz FB Tuning az alábbi rémséggel. A nemes egyszerűséggel csak FB-One névre keresztelt valami egy Chrysler Crossfire-ként kezdte a pályafutását, amíg át nem szabták erre az értelmezhetetlen formára. Igazából nagyon is következetes, és alapos munkát végeztek, mert nincs egy olyan porcikája se ennek a szerencsétlen autónak, amire azt lehetne mondani, hogy szép, ez alól egyedül csak az Audi A8-ról származó első lámpák kivételek.

Tovább


1926-os autó 400 lóerős motorral

Ben McCloy és Scott Satteria egy 1926-os Hudsont alakított át egy dögös hotroddá. Nemcsak az autó megjelenése, hanem a motorja is különleges, több mint 400 lóerős, amellyel a mai autók nagy részének is keményen odaver.

Tovább


Ezer lóerős autó a családnak

Családi egyterűt tuningolni hálás feladat. Mekkora show lenne a gumi felét az aszfaltra kenni az ovitól való padlógázas elindulással, és pontosan ez az, amire a Bisimoto-féle Honda Odyssey képes. 1029 lóerős a motorja, ami totálisan értelmetlen, de legalább vicces.

Tovább


Mercedes S osztály aranybelsővel

A lengyel Carlex Design arannyal tömte ki az új S63 AMG belsejét. Légbeömlők, gombok, multikormány, kijelzőkeret - és ez mind aranyból. Kinek, minek? Bár biztos van rá közönség.

Tovább

«
12

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.