Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pucéran őrjöngött a traffipaxos autón

Az eset Ausztráliában, nemzeti ünnepen történt, a nagy lazításban a fiatalember nyilván többet ivott a kelleténél. A legrosszabbul a traffipax kezelője járt, mert hogy ilyen is ült a kocsiban, ő biztos többet látott annál, mint amennyit szeretett volna.

Tovább


Fóliával a traffipaxok ellen

Amióta megjelentek a rendszámok, felmerült az igény a manipulálásukra, hiszen ezeket arra találták ki, hogy könnyen és gyorsan beazonosítható legyen a jármű gazdája. A műfaj első nagy alakja James Bond volt, aki a legendás Aston Martin DB5-ösén tudta forgatni a rendszámot a Golfinger című filmben 1964-ben, de ekkortájt pörgette a mozikban Fantomas is a Citroënjének az azonosítóját. A két népszerű film megtette a hatását, azóta is rengetegen próbálják átültetni a módszert a gyakorlatba.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.

Legfrissebb bejegyzések