Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hatalmasat borult, de csak nyomta tovább

A finnek híresen lazák, Jari Huttunen és navigátora, Marko Vartiainen is igazolják az állítást. Opel Astrájukkal a Runni Rock Ralli nevű versenyen álltak fejre, de ha már pont irányban állt meg az autó, nyomták tovább, mintha mi sem történt volna. Egy perccel később majdnem jött az újabb bukás. (Az akció 2:50 körül kezdődik.)

Tovább


Elnézést, ma zárva vagyunk, egy autó most csapódott az étterembe

A Henry Public New York-i étterem csak ennyit írt a Twitterre. Tökéletes mondat, tökéletes illusztrációval.

Tovább


Ez a baleset soha nem akar véget érni

Egyszerű karambollal kezdődött, aztán az elszabadult teherautó még lezúzott néhány autót. Hogy mi lett a vége, sajnos nem derült ki, mert a kamerás autó vezetője - saját kocsiját féltve - néhány másodpercnyi szemlélődés után inkább áthajtott a kereszteződés túlsó oldalára. Az is rejtély, hogy műszaki hiba okozta a jelenséget, vagy a sofőr lett rosszul az egyébként nem túl nagy erejű ütközéstől.

Tovább


Bizarr közlekedésbiztonsági kampányfilm

Ami valakinek napi rutinmunka, az másnak félelmetes tragédia. A britek szeretnek így üzenni, a lényeg pedig az: SOHA NE VEZESS RÉSZEGEN!

Tovább


Nekikoccant a falnak, leomlott az egész

Az Opel Ascona pilótája kis sebességgel csapódott a falnak a belga ralin, de ez is elég volt ahhoz, hogy az egész leomoljon. Nem volt benne túl sok anyag, csoda, hogy egy nagyobb szélvihar nem vitte el korábban.

Tovább

«
123

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.