Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pocakos, bajszos apuka lenyom egy Porschét

Méghozzá a világ egyik legunalmasabb autójával, egy Nissan Maximával. Persze nem egy szériaváltozatról van szó, hiszen kevés lenne a Maxima legyorsulni egy 420 lóerős, összkerekes Porsche 911 Turbót (ami amúgy 4 másodperc környékén van százon), viszont nagyon könnyen és viszonylag olcsón tuningolható. Amit az alábbi videó is tökéletesen szemléltet.

Tovább


Szétkaptak egy vadonatúj Porschét a tüntetők

A jelek szerint se a fehér szín, se a Porsche-embléma nem jön be az ukrán tüntetőknek Kijevben. Valamiért a mellette parkoló Mercedes G osztály nem verte ki náluk a biztosítékot.

Tovább


Két ikon találkozása

Egy Porsche 911 és egy Citroën DS elég távol állnak egymástól. Összehozták őket.

A Brandpowder nevű dizájnstúdió eljátszott azzal a gondolattal, hogy mi lenne, ha az autós világ két ikonikus darabját, a Porsche 911-est és a Citroën DS-t összehoznánk. Hát ilyen.

Tovább


A gumifalon pattogott a versenyautó

Elképesztő baleset történt az American Le Mans Series virginiai futamán. Eduardo Cisneros és Marco Holzer csatázott egymással, amikor a két Porsche 911-es összeért. Holzer autója a gumifalnak csapódott, Cisnerosé viszont a levegőbe emelkedett, majd a gumifalon való több pattanás után állt meg, nem sokkal az operatőr előtt. A balesetben nem sérült meg senki.

Tovább


Boldog szülinapot dalol hét Porsche 911-generáció

Ötvenedik évfordulóját ünnepli az idén a 911-es, a jubileum tiszteletére ezúttal egy ötletes videót készített a Porsche. Hét 911-generáció gázpedálját taposva játszották el a mindenki által ismert szülinapos nóta dallamát, ami akkor is zseniális, ha esetleg van benne egy kis trükk.

Tovább

«
12

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.