Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ilyet még senki nem csinált a Nürburgringen

Formaautóval ment körbe a behavazott pályán az egyik helyi (pontosabban a vezető) instruktor, aki nyilván úgy ismeri az összes kanyart, mint mondjuk a hazavezető utat. Jó mókának tűnik.

Tovább


Végigdriftelt a Nürburgringen

Mert az mennyire jó móka. És elnézve a videót, igaza van.

Tovább


A Nürburgringen kérte meg a barátnője kezét

Egy ordas nürburgringi csapatás előtt (vagy után, de ez mindegy) Leh Keen autóversenyző kiszállt a kocsiból, aztán kicsalogatta mellette ülő menyasszonyát, Eliza Fut is. És ha már ott álltak ketten, a Nürburgring szent aszfaltján, Keen feltette A Nagy Kérdést, az akciót a biztonsági kamerák rögzítették. Biztos igen volt a válasz.

Tovább


Volkswagen Transporterrel driftelt a Nürburgringen

Ki mondta, hogy csak sok száz lóerős autókkal lehet élmény a Nürburgring? Tessék, egy T3-as Transporterrel is óriási móka a Karussell-kanyar.

Tovább


Meghajtották a családi Skodát

A cseh Autoforum nevű lap munkatársainak az az elvetemült ötletük támadt, hogy kivisznek a németországi Nürbugringre egy 1,2 literes, 105 lóerős TSI turbómotorral szerelt Skoda Rapidot. Ezt az autót ugyan nem versenypályára tervezték, de a jelek szerint nem vallott szégyent az ott töltött 17 kör alatt. Olyannyira nem, hogy 2:36-nál egészen komoly autókat sikerül vele megelőzni: először egy Porsche 928 S4-est (V8-as motor, 320 lóerő) és egy BMW 1M Coupét (340 lóerő) előz meg egyszerre a profinak tűnő pilóta, hogy utána lendületből még egy 1M Copuét autózzon körbe. Egy olcsó családi szedántól nem is rossz teljesítmény.

A videó leírása alapján az autó teljesen gyári állapotú volt, ami a gumikra is igaz, az egyedüli „tuningot” az jelentett, hogy 98-as benzint tankoltak bele.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.