Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

TEK-es rendszámmal mindent lehet?

Egy olvasónk örökítette meg a képen látható fekete Mercedes E osztályt, amint fénysebességgel közlekedett a Szentendrei úton, majd a lendületét megtartva felkanyarodott az Árpád hídra vezető felüljáróra, ahol - kihasználta a buszsáv előnyeit - gyorsan el is tűnt a cammogó kocsisor mellett. Mindezt a reggeli csúcsforgalomban, a térfigyelő kamerák kereszttüzében.

Tovább


Luxusautók egymás ellen, turbós lihegés nélkül

Csodálatos, hogy vannak még, akik nem felejtették el a jó öreg, feltöltő nélküli szívómotorokat. Tizenegy csodálatos perc turbós lihegés nélkül, az Audi RS5-ös küzd a Mercedes C 63 AMG Edition 507 ellen. Az összehasonlítás sántít kicsit, mert a Mercedes V8-asa 50 lóerővel erősebb, emellett a C 63 hátsókerék-hajtású az összkerekes Audival szemben, de tény, hogy összességében azért hasonló gépek. És a végére kiderül, hogy melyik a jobb.

Tovább


Mercedes S osztály aranybelsővel

A lengyel Carlex Design arannyal tömte ki az új S63 AMG belsejét. Légbeömlők, gombok, multikormány, kijelzőkeret - és ez mind aranyból. Kinek, minek? Bár biztos van rá közönség.

Tovább


Égett guminyomokat árul a Mercedes

Művészetet csinál az égett gumiból a Mercedes. Az AMG a Destroy vs Beauty divatmárkával állt össze, a projekt keretében az aszfaltra ragasztott textildarabokra kennek rá egy kis égett gumit. A mintákból aztán pólókat és táskákat csinálnak, amelyeket az AMG-s vezetéstechnikai tréningeken értékesítenek. Később az AMG affalterbachi szalonjában is be lehet majd szerezni a termékeket.

Tovább


Egymásnak eresztették a két legkeményebb német kombit

Végre kiderül, hogy mire megy a brutális külsejű Audi RS6 ha egy Mercedes CLS 63 AMG Shooting Brake ellen kell bizonyítania.

Tovább

«
12

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.