Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kirakaton át hajtott be a Ferrari-szalonba

Nem tudni, hogy a Ferrarikat és Maseratikat akarta-e közelebbről szemügyre venni, vagy csak egy elegáns helyen lévő parkolóhelyre vágyott az a részeg férfi, aki Dohában, Katar fővárosában a kirakaton keresztül hajtott be Hyundai Elantrájával az olasz luxusmárkák autószalonjába.

 

Pár perc állás után megunta az helyzetet, és kitolatott a kereskedésből, de azt is olyan ügyetlenül tette, hogy közben elvitte a kirakat üvegének maradékát is. Utána a biztonsági őr szeme láttára padlógázzal elhajtott a helyszínről, a rendőrség azóta is keresi.

Tovább


A céges bulik királya

Lám-lám, egy autódílerben is ott bujkál a bugi. Kár, hogy csak 20 másodperces az alábbi videó, órákig elnéznénk, ahogy ez a gumitestű Hyundai-kerekedő tekergeti magát.

Tovább


Öngyilkossággal reklámozott a Hyundai

Egy vírusfilm miatt volt kénytelen magyarázkodni és elnézést kérni a Hyundai. A koreaiak brit ügynöksége készített egy szpotot, amelyben egy középkorú férfi próbál véget vetni életének a kipufogócsővel - de nem sikerül neki, mert az üzemanyagcellás ix35 káros anyagot nem, csak vízgőzt bocsát ki. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Hyundai hivatalosan nem hagyta jóvá a filmet, sőt nem is látta, mielőtt felkerült volna a netre, vagyis a gaz ügynökség felelős a botrányért. Jogos felháborodás vagy erősen túllihegett sztori? Azért ezt nem olyan nehéz eldönteni, íme:

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.