Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

F1-es autóval ment pályanapra

Aztán persze lealázott mindenkit. Pedig az Arrows amúgy minden volt, csak nem túlságosan versenyképes a maga idejében.

Tovább


Ilyen egy F1-es autó oldalán ücsörögni

Két különleges videóval rukkolt elő a Mercedes AMG F1 csapata. Felülhetünk Nico Rosberg autójára és repeszthetünk a német oldalán egy kört a silverstone-i pályán, de akinek ez nem lenne elég vizuális élmény, 360 fokos nézetben is megnézheti az indulás előtti pillanatokat a boxban és a kört.

Tovább


Már nem hatol csontig az új F1-es autók hangja

Vannak helyzetek, amikor nem tűnik olyan rémesnek az új V6-os turbós F1-esek hangja, aztán vannak olyanok, amikor vészesen erőtlenül szólnak. Ilyen volt például a szezonnyitó Ausztrál Nagydíj rajtja, ahol kis túlzással csak zümmögést lehetett hallani, amikor elindult a mezőny.


Tovább


Épített magának egy Ferrarit

Egy indonéz férfi bebizonyította, hogy az anyagi lehetőségek hiánya nem lehet akadálya annak, hogy valaki egy F1-es Ferrarival, pontosabban egy annak tűnő autóval közlekedjen. Az olasz márka megszállottja saját bevallása szerint a nulláról kezdte el összerakosgatni az autóját, olyan alkatrészekből, amire éppen volt pénze, vagy kéznél volt.

Így került a replika alá Suzuki futómű és egy 550 köbcentis, kéthengeres Daihatsu motor. Ez utóbbi kemény 28 lóerőre képes, nyomatéka 39 Nm, így az autón található hatalmas légterelők tényleg csak dekorációt jelentenek. Abdul Latif egyébként teljesen legálisan használhatja közúton a kreálmányát, mert van rajta index féklámpa és rendszám is.

Tovább


Szemétből építettek McLarent

Jórészt kidobott, illetve nevetséges áron megszerzett alkatrészekből és karosszéria-elemekből épített magának McLaren F1-replikát a 48 éves Jacek Mazur. Az amatőr lengyel mérnök így is elköltött körülbelül hétmillió forintot a projektre, de ebben benne van a donorautó ára is. Egyébként lazán veszi, ha meghúzza a lökhárítót. "Legfeljebb csinálok egy másikat valamelyik hétvégén" - mondja a Top Gear-fanatikus Mazur.

Tovább

«
12

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.