Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

„Kétszer akkora vagy mint én, mit akarsz te tőlem?”

Napok óta nem bírom abbahagyni ennek a videónak a bámulását, annyira benne van minden: feszültség, dráma, megalázás és megaláztatás, elégtétel, happy end nyakon öntve egy jó adag  rögvalósággal. Somogybabod 2013.

Tovább


223 milliót fizettek Eleanorért

A Tolvajtempó című film forgatásához is használták azt az 1967-es Ford Mustangot, amelynek nemrég árverésen kerestek új gazdát. Eleanor végül kerek egymillió dollárért kelt el, biztos azért, mert még Nicolas Cage is markolászta a váltóját.

via gtspirit

Tovább


260-nal száguldott egy biciklin

Szerintem már az is istenkísértés, amikor a Tour de France-on 90-100-zal zúznak le a hegyről a bringások, de lehet ezt fokozni. Egy francia férfi 263 km/h-val állított fel új biciklis gyorsasági világcsúcsot, de persze nem a lábaival gyorsította fel magát ennyire. Egy hidrogén-peroxid motor adta a kezdőlökést, a cucc egyébként egy svájci mérnök találmánya. Ugyanez a francia csapat amúgy 1995-ben és 2002-ben is felállított hasonló rekordot, további sikereket és szerencsés túlélést kívánunk nekik.

via whitenoise

Tovább


Az új Skoda Octavia jobb, mint egy Mercedes

A német autós összehasonlító teszteket általában nehéz komolyan venni, mert valamilyen igen rejtélyes okból kifolyólag mindig a német autók nyernek. Kivéve, amikor nem. Az Autobild - az egyébként tényleg nagyon jól sikerült - új Skoda Octavia kombit küldte a Mercedes-Benz C osztály puttonyos változata ellen, és láss csodát, világ, kihozta győztesnek a cseh modellt.

Jó, a Volkswagen-konszernes alapok miatt azért olyan nagy skandallum mégsem történt, de ez az eredmény azért így is elég durva. Főleg, hogy a teszt külön kiemeli egyrészt az Octavia kedvező árát, másrészt azt, hogy nagyszerű vezetni, miközben rengeteg praktikus megoldást rejt. A C osztály ezzel szemben konzervatív vezetési élményt nyújt, és magas fordulatszámon még zajos is. A teljes teszt itt olvasható, tessék ámulni és bámulni.

Tovább


Családi batárokkal a versenypályán

Nincs is annál viccesebb, mint teljesen másra tervezett egyterűekkel lenyomni egy háromkörös versenyt pályán. Hát persze, hogy ezt is japánok csinálták - mondjuk nem most, hanem jó pár évvel ezelőtt, de ez végül is mindegy, egy kis hétfő reggeli bambulásnak tökéletesen megteszi most is.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.