Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mosdókban ijesztgetnek a biztonságos vezetésért

Az angol közlekedési minisztérium meglehetősen sajátos, de annál hatásosabb módszerrel kampányol az ittas vezetés visszaszorításáért.

Tovább


A világ leggyorsabb fűnyíróját építik a Top Gearnek

A Honda angliai versenyrészlege alaposan átalakított egy fűnyírót. Négy másodperc alatt gyorsul százra, a végsebessége 200 km/óra fölött van.

Tovább


Egész házat épített egy Ferrari köré

Hoger Schubert Ferrari 512 BBi-jének megszállotja. Hogy mennyire, azt jól szemlélteti a tény, hogy Los Angeles-i házát úgy tervezte meg, hogy annak középpontjában a garázs, pontosabban a 340 lóerős Ferrari álljon. Még egy üvegfalú hidat is tervezett, hogy ne legyen gond a ki- és beállással.

Tovább


A motorozás veszélyes üzem

Egy kis hétfői bambuláshoz tökéletes az alábbi videó, nevetés, szörnyülködés és néhány örök klasszikus. Többek között ilyen az utolsó snitt is, melyben hősünk egy zsír új ezres GSX-R-rel gurul ki a szalonból talpig suzukis bőrszerkóban. Nem sokáig maradt karcmentes a paripa.

Tovább


Kiakadtak Clarkson beszólása miatt

Egy fárasztó út után azt javasolta a TopGear műsorvezetője, hogy a babáknak inkább a csomagok között lenne a helyük egy repülőn.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.