Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szegény postás csak üldözte a kocsiját

A furgon önjáró üzemmódra kapcsolt, és nem hagyta magát elkapni. A postás egyszer elterült, de amikor látta, hogy jön az autó még egy kört, azért fel tudott pattanni.

Tovább


Valami nagyon furcsa történt ebben a parkolóban

Előbb egy gyilkossági kísérlet, aztán egy érthetetlen mutatvány. Még akkor is csimpaszkodik, amikor rég leszállhatna.

Tovább


Centiken múlt a halálos gázolás

Az oroszok néha egészen megdöbbentő módon értelmezik a KRESZ-szabályokat. Két élet is hajszálon múlt a következő két videón: az egyik autós padlógázzal robogott el a zebránál lassító sofőr mellett, a másik meg gondolkodás nélkül kielőzte a sort a pirosnál. Biztosan nagyon sietett.

Tovább


Kipattantak a Samarából, és kezdődött a bunyó

Valami családi konfliktus lehet a háttérben, de ennyiből nehéz megmondani. Két dolog biztos: egyrészt, hogy az aláfestő zene remek választás, másrészt, hogy az óriás pofozógép palackjában nem kóla van.

Tovább


Ennél aljasabb autós a világon nincs

Az audis úgy érezte, leszorították, ezért elővette a kést.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.