Halálra rémült a néni a versenyautótól

Ezt a McLaren F1 GTR Long Tail versenyautót valahogy rendszámoztatta a tulajdonosa, a nagy-britanniai Chertseyben egy pub előtt videózták le. A hatliteres, 600 lóerős BMW-eredetű V12-esnek adott nagy gázfröccsök kétszer is halálra rémítették a Ford Fiestájához visszatérő nénit.

Tovább


Hatalmasat borult, de csak nyomta tovább

A finnek híresen lazák, Jari Huttunen és navigátora, Marko Vartiainen is igazolják az állítást. Opel Astrájukkal a Runni Rock Ralli nevű versenyen álltak fejre, de ha már pont irányban állt meg az autó, nyomták tovább, mintha mi sem történt volna. Egy perccel később majdnem jött az újabb bukás. (Az akció 2:50 körül kezdődik.)

Tovább


Ez egy működő váltó Legóból

Egy lengyel legós Youtube-csatornára töltötték fel ezt a videót, amelyen egy működő, távirányítható hatfokozatú váltó látható. El sem tudjuk képzelni, mennyi ideig tarthatott megépíteni, de nagy lendülettel leborulunk a készítők előtt.

Tovább


Habzott a szellőző a gépi mosóban

A tulajdonos a videó leírása szerint úgy döntött, hogy lemosatja a "régi furgont". A hab egészen a belső szellőzőkig jutott, amin jót mulattak a bent ülők.

Tovább


Idejössz a seggembe, és rám dudálsz?

A felvételt az Árpád hídon készítette az egyik villamos fedélzeti kamerája. A fiatalember a fülében ordító zenétől nyilván nem hallotta, hogy útban van, aztán még neki állt feljebb.

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.