Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Halálra rémült a néni a versenyautótól

Ezt a McLaren F1 GTR Long Tail versenyautót valahogy rendszámoztatta a tulajdonosa, a nagy-britanniai Chertseyben egy pub előtt videózták le. A hatliteres, 600 lóerős BMW-eredetű V12-esnek adott nagy gázfröccsök kétszer is halálra rémítették a Ford Fiestájához visszatérő nénit.

Tovább


F1-es autóval ment pályanapra

Aztán persze lealázott mindenkit. Pedig az Arrows amúgy minden volt, csak nem túlságosan versenyképes a maga idejében.

Tovább


Óriásit repült a versenyautó

A sydneyi Forma-Ford-futamon Simon Hodge autója jó messzire elhagyta az aszfaltot, a földet érésbe beleremegtek a felfüggesztések. Látványnak nem volt utolsó, szerencsére nem sérült meg senki.

Tovább


A gumifalon pattogott a versenyautó

Elképesztő baleset történt az American Le Mans Series virginiai futamán. Eduardo Cisneros és Marco Holzer csatázott egymással, amikor a két Porsche 911-es összeért. Holzer autója a gumifalnak csapódott, Cisnerosé viszont a levegőbe emelkedett, majd a gumifalon való több pattanás után állt meg, nem sokkal az operatőr előtt. A balesetben nem sérült meg senki.

Tovább


Versenyautó közlekedési táblákból

Elkészült az idei Le Mans-i 24 órás verseny OAK Racing-féle művészautója (Art Car). A Morgan-Nissant a francia szobrász Fernando Costa csomagolta újra, leselejtezett közlekedési táblák darabjaival ragasztgatta tele a karosszériát. Az autót Jean-Marc Merlin, Philippe Mondolot és a csapatfőnök Jacques Nicolet vezeti majd.

(via ifitshipitshere)

Tovább


Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.