Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tolatva menekült a pörgő-forgó toyotás elől

Okos dolog volt a féken állva elindulni a lejtőn, a srácok viszont nagyot mentettek a tolatással. Aki ilyen körülmények között a fékre áll, elveszíti a kormányozhatóságot, ezt nem árt mindig észben tartani.

Tovább


Pickup a kamion ellen, kötélhúzásban

Na, vajon ki nyer? Nem is olyan egyértelmű. Az értelmét ne firtassuk.

Tovább


A Volvo, amely a vízen is tud járni

Hogyan lehet még praktikusabbá tenni egy régi Volvo 240 kombit? Hát úgy, ha kétéltűt csinálnak belőle. Egy hobbiprojekt keretében összejött a bravúr, az első út után a pezsgő sem maradhatott el. A vízen egy hátulra épített motor tartja egyensúlyban a Volvót, amely három emberrel sem süllyed el. Izgis!

Tovább


Nagy a baj Japánban

Amikor egy aprócska Suzuki Samurai-nak (Jimmy) kell húznia egy ekkora teherautót, akkor tényleg el vannak havazva. Egyébként olyan szokatlan kemény a tél a szigetországban, hogy több Toyota- és Suzuki-gyárat is le kellett állítani.

 

Tovább


Vízen is tud járni a kétéltű mentő

A CAMI (Cool Amphibious Manufacturers International) Amphibious Responder nevű mentőjárművét arra tervezték, hogy a körülményektől függetlenül eljusson oda, ahol baj van. Mivel kétéltű, a vízen is tud járni, a meghajtásáról két darab, egyenként 6,7 literes, 300 lóerős dízelmotor gondoskodik. Persze, egyszerre csak egy dolgozik, attól függően, hogy szárazföldön vagy vízen van az autó.

Tovább

«
12

Garázsmenet

blogavatar

Ha legalább két állítás igaz rád, jó helyen jársz: 1. Minimum egyszer már leautóbuziztak. 2. Az 1-es pont a barátaid többségére is igaz. 3. Van egy nagy kupac autós-motoros újság karnyújtásnyira az ágyadtól és/vagy WC-dtől. 4. Akkor is lázasan bújod a hirdetéseket, amikor nem akarsz autót venni. 5. Ha nyernél a lottón először abban lennél biztos, hogy mivel töltenéd meg a garázsodat, sőt ezt már most is tudod. 7. Verekedtél már egy matchboxért.